Online dating

Populairste datingsites

datingsite

Datingsites zijn hot en big business. Vanzelfsprekend hebben alle datingsites het beste met je voor en is hen er ook alles aan gelegen om voor jou een goede match te vinden. Nederland kent een grote groep singles en het is dan ook niet verwonderlijk dat datingsites zich in een grote belangstelling kunnen verheugen. Hoe maak je een keuze uit het grote aanbod van datingsites? Een goede graadmeter voor het vinden van een goede en betrouwbare datingsite is de mate van populariteit van een datingsite. Hieronder een aantal van de populairste datingsites.

Lexa

Lexa is de grootste datingsite van Europa. Ook in Nederland is deze datingsite erg geliefd, getuige het aantal leden van 1,9 miljoen mensen.

Parship

Parship is ook zo’n typische datingsite waar vrijwel iedereen weleens van gehoord heeft. Het is een datingsite die online daten op een wetenschappelijke manier benadert en zo een match tot stand brengt. Met ruim 10 miljoen leden in meer dan tien landen is dit een grote speler in de online datingwereld.

Relatieplanet

In Nederland, België en Luxemburg wordt Relatieplanet het meest bezocht van alle datingsites. Over populair gesproken. Wanneer je Nederland en België samenneemt, dan telt deze datingsite ruim 3,3 miljoen leden.

eDarling

eDarling heeft zich in de markt gezet als de serieuze datingsite die bedoeld is voor mensen die echt op zoek zijn naar een vaste relatie. Dat dit een goede zet is geweest blijkt wel uit de cijfers van deze datingsite. In meer dan tien landen heeft eDarling ruim 7 miljoen leden. In Nederland is het ledenaantal relatief klein met zo’n 160.000 leden. Hier komen gemiddeld per dag ongeveer 1000 leden bij. Dit geeft natuurlijk wel aan dat deze datingsite erg populair is en nog lang niet uitgegroeid is.

Algemeen

De mate van populariteit van een datingsite wil niet direct zeggen dat de meest populaire ook de meest geschikte is voor jou. Elke datingsite heeft zijn eigen voor –en nadelen en daarom is het altijd goed om even verder te kijken dan je neus lang is. Wat krijg je bij een gratis lidmaatschap? Wat krijg je extra bij een betaald lidmaatschap? Wat is de werkwijze van de betreffende site? Ga niet over één nacht ijs en kies de datingsite waar jij je prettig bij voelt.