Mannen over vrouwen

Dit vinden mannen fantastisch aan vrouwen

Mannen zijn best voorspelbaar te noemen. Maar zeker niet alles is voorspelbaar aan mannen, want daarmee doe je ze wel tekort. Als je vraagt aan een vrouw wat mannen fantastisch vinden aan vrouwen, dan krijg je vast heel andere antwoorden dan onderstaande. En daarmee zijn ze dan toch ineens niet zo voorspelbaar als je misschien wel had gedacht.

Droog je haar niet af

Mannen zijn dol op vrouwen die met natte haren onder de douche vandaan komen. Op de één of andere manier brengt dit iets in mannen naar boven dat hen helemaal gek maakt. Jouw seksuele aantrekkingskracht is op dat moment groter dan ooit voor mannen. Vraag niet waar dit vandaan komt, want het is echt niet zo dat alles te verklaren is. Geniet er gewoon op z’n tijd van, zeker nu je weet wat het met hem doet.

Er is meer dan seks alleen

Vrouwen houden van knuffelen en kunnen dit als geen ander. Mannen vinden dit fantastisch. Het geeft ze een gevoel van veiligheid en geborgenheid, zoals alleen vrouwen dit kunnen geven. Knuffelen op zijn tijd is dan wel erg prettig en fijn, het is voor (de meeste) mannen geen vervanger van een regelmatige vrijpartij. Knuffelen kan natuurlijk een prima onderdeel zijn voor, tijdens of na een vrijpartij. Zo combineer je het beste uit twee werelden voor jullie beiden.

Je ruikt zo lekker

Mannen zijn dol op vrouwelijke geuren. Een subtiele parfum is leuk, aardig en ruikt vaak wel fijn, maar er kan niets op tegen de “eigen geur” van vrouwen. In combinatie met de zachte huid van vrouwen smelten mannen helemaal weg. Mannen vinden het fantastisch om lekker tegen je aan te hangen of tegen je aan te liggen op de bank. De voorkeur gaat uit naar zijn hoofd op jouw buik. Maar ook vindt een man het heerlijk als jij lekker tegen hem aanleunt. Met jouw hoofd op zijn borst kan hij genieten van de reuk van jouw douchegel, deo…kortom, van jou.

Even zonder make-up

Een man kan enorm genieten van een vrouw die thuis eens geen make-up draagt. Even lekker helemaal naturel zijn, het liefst nog met een slobbertrui en een joggingbroek aan. Fantastisch toch?