Do's & Dont's

Vragen die je niet moet stellen aan een vrouw

Hoeveel je misschien ook wil weten van een vrouw, er zijn bepaalde grenzen. Je kunt simpelweg niet alle vragen die in je opkomen stellen aan een vrouw. Gewoon omdat ze niet gepast zijn, maar ook omdat vrouwen bepaalde vragen gewoonweg irritant vinden. Wees je hiervan bewust, want zeker in het geval je aan het daten bent kunnen dit soort vragen behoorlijk roet in het eten gooien. Onderstaande vragen kun je dan ook maar beter niet stellen.

Hoeveel weeg je eigenlijk?

Moeten we eigenlijk wel uitleggen waarom je deze vraag nooit moet stellen aan een vrouw? Vooruit dan, alles namelijk om te voorkomen dat je ‘m toch stelt. Het gewicht van een vrouw is een goed bewaard geheim, dat alleen de vrouw in kwestie zelf weet. Respecteer dit dan ook. Door deze vraag te stellen suggereer je namelijk dat ze te zwaar of te dik is. En ook al bedoel je het niet zo, zo komt het wel over. Je eruit praten is zinloos, dus gewoon niet doen.

Ben jij nooit onzeker over jezelf?

Waarom een vraag stellen waarop je het antwoord best weet. Natuurlijk zijn vrouwen onzeker, net zoals jij dat vast ook wel eens bent. Wat wil je bereiken met deze vraag? Dat de jongedame aan wie je de vraag stelt zich juist onzeker gaat voelen? Niet doen, want dit is nou typisch zo’n vraag die ervoor kan zorgen dat jouw date het al vrij snel voor gezien houdt.

Hoeveel vriendjes heb je al gehad?

Wat schiet je er in vredesnaam mee op als jouw date op deze vraag een antwoord geeft. Het zegt werkelijk helemaal niets over vrouwen, maar misschien juist alles over jou. Los gezien van het feit dat deze vraag ronduit ongepast is, is het antwoord dat je kan krijgen iets wat jou voor de rest van de avond van je stuk kan brengen.

Waarom is jouw laatste relatie mislukt?

Misschien een vraag die je eens in een later stadium kunt stellen, maar zeker niet bij een eerste date. Deze vraag kan heel vervelende gevoelens oproepen, omdat je de achterliggende redenen niet kent. Dus wat geeft jou het recht om deze vraag bij een eerste ontmoeting te stellen?