Do's & Dont's

Looks die mannen niet waarderen

Een vaak gehoorde opmerking is dat uiterlijk niet het belangrijkste is. Natuurlijk, een waarheid als een koe, maar de eerlijkheid gebied wel te zeggen dat het oog ook wat wil. Wanneer je op zoek bent naar een relatie, dan is het goed om je te realiseren dat mannen een aantal looks van vrouwen niet zo weten te waarderen. Wil je dan ook succesvol zijn bij het mannelijk schoon, dan doe je er goed aan om je eens te verdiepen in de wondere wereld van de man. Onderstaande looks weten zij in elk geval bij vrouwen niet zo te waarderen.

Haardracht

Veel mannen vinden lang haar mooi bij vrouwen. Los gezien van het feit dat ze dit mooi vinden speelt ook mee dat lang haar vrouwen nog vrouwelijker maken. En heb je lang haar, draag het dan niet in een knot bovenop je hoofd. Mannen houden hier simpelweg niet van. Ze zijn van mening dat je veel leukere dingen met lang haar kunt doen dan een streng ogende knot boven op je hoofd. Een kort koppie kan zeker, maar dan wel geknipt in een vrouwelijk model. Mannen haken vaak af als vrouwen een jongensachtig kapsel hebben.

Petjes, mutsen en caps

Aansluitend op de haardracht volgen de petjes en dergelijke. Hoe stoer een petje ook kan staan bij een vrouw, mannen associëren petjes en baseballcaps met mannen. Een cap of petje dragen om bij de mannengroep te horen is zeker iets wat mannen niet weten te waarderen.  Een muts kan nog, maar dan wel passend in het seizoen… de winter dus.

Make-up

Make-up hoort bij een vrouw als zand bij de zandbak. Mannen vinden het ook zeker niet erg als vrouwen make-up dragen. Het staat of valt wel bij de hoeveelheid en het kleurgebruik. Felrode lippenstift vinden mannen aantrekkelijk, maar donkerrode stuit hen juist tegen de borst. Nagellak is prima, zolang het een maar niet te opvallende kleur betreft. Vrouwen met een natuurlijke bruine teint zijn voor mannen aantrekkelijk. Een overdaad aan zonnebank of oranje zelfbruiner is daarentegen een absolute not-done.