Online dating Tips

Tips voor een geslaagd Tinder avontuur!

Tinder is een razend populaire dating app. Tinder is heel eenvoudig in het gebruik. Een uitgebreid profiel aanmaken is niet nodig en inloggen doe je door middel van jouw Facebook-account. Uiterlijk en foto’s zijn alles en dit is dan ook hetgeen waar je in eerste instantie naar kijkt. Leuk iemand gezien, dan kun je diegene laten weten dat je hem of haar leuk vindt. Wanneer dit wederzijds is, dan hebben jullie een match en daarmee de mogelijkheid om met elkaar te chatten. Hoe eenvoudig en snel Tinder ook werkt zijn er een aantal bruikbare tips om het beste uit Tinder te halen.

Facebook

Tinder is gekoppeld aan jouw Facebook-account. Als je een match hebt met iemand zal diegene ook zeker geïnteresseerd zijn om jou via Facebook beter te leren kennen. Je doet er dan ook goed aan om ervoor te zorgen dat jouw Facebook bijgewerkt is. Geen of sterk verouderde info kunnen er voor zorgen dat jouw match het al snel voor gezien houdt

Gebruik de juiste foto’s

Tinder wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Naast de mensen die serieus op zoek zijn naar een relatie is er ook een groep die hier helemaal niet naar op zoek is. Deze laatste groep kan alleen op zoek zijn naar een leuke avond uit of misschien wel juist op zoek naar een onenightstand. Hoe uitdagender de foto, hoe meer je dit laatste uitstraalt. Vanzelfsprekend krijg je bij het plaatsen van een serieuze foto ook meer serieuze matches en reacties.

Informatief chatten

Als je eenmaal met iemand aan het chatten bent, stel dan zoveel mogelijk open vragen. Hierdoor krijg je veel info los van iemand en kun je wat makkelijker beoordelen of je met hem of haar wil afspreken. Stel deze vragen op een natuurlijke manier om te voorkomen dat het lijkt of je een verhoor afneemt.

Terughoudend in NAW

Je kent iemand nog maar heel oppervlakkig. Wees niet te snel met het doorgeven van jouw volledige naam en adresgegevens. Je weet nu eenmaal nooit wat iemands ware aard en bedoelingen zijn, dus ontmoet elkaar eerst maar eens op een veilige, openbare plek. Daarna zie je wel weer verder.