Relatie

Wanneer weet je wanneer een man je leuk vindt?

En opeens is hij daar, de man waar je misschien al zo lang naar op zoek bent. De vlinders maken zich al snel meester van je buik en zodra je in zijn buurt bent fladderen ze wild in het rond. Nu maar hopen dat deze man jou ook ziet zitten. Maar waar merk je dat nu aan? Zijn er signalen die je op kan vangen waaruit blijkt dat hij jou ook leuk vindt? Wanneer je verder leest krijg je op dit soort vragen het antwoord waarmee jij verder kunt.

Ogen zeggen alles

Een goede graadmeter of hij jou leuk vindt is om te kijken of en op welke manier hij oogcontact met jou zoekt. Een verlegen man zal wegkijken zodra jij zijn kant op kijkt. Dit wegkijken is in dit geval dus ook een vorm van oogcontact en dus eigenlijk heel positief. Het minder verlegen type zal bewust het oogcontact met jou zoeken. Eenmaal met hem aan de praat verraadt de twinkeling in zijn ogen dat hij jou echt wel ziet zitten.

Roep om aandacht

Een man die jou leuk vindt zal er alles aan doen om jouw aandacht te trekken. Soms weten mannen van gekkigheid niet wat ze hiervoor moeten doen. Jouw aandacht trekken kan ook op een meer subtiele manier. Zo moet het je toch wel opvallen als je hem ineens overal en nergens tegenkomt. Een laatste voorbeeld van aandacht trekken is het bewust inzetten van humor. In een groep de grapjas zijn en dan in de gaten houden of jij lacht om zijn grappen is een vaak ingezette actie in deze.

Indruk maken

Mannen zijn net haantjes. Om jouw aandacht te trekken kunnen mannen zich ineens wat groter voor doen dan ze in werkelijkheid zijn. Een beetje pochen, net ietsje vaker naar de kapper gaan om er vooral op en top uit te blijven zien en meer van dit soort dingen geven maar één ding aan… hij vindt jou leuk!

Een beetje plagen

Wanneer een man jou een beetje begint te plagen, een beetje begint te sarren, dan is ook dit een signaal dat hij jou leuk vindt. Denk maar eens aan jouw eerste vriendje op de lagere school. Die pestte jou toch ook eerst, terwijl die smoorverliefd op je was?